Altındağ Belediyesi Yaz Okullarına yoğun ilgi

Altındağ Belediyesi Yaz Okullarında 25 bin öğrenci farklı branşlarda eğitim görüyor.
Ankara Masası
|
02 Ağustos 2022, Salı - 11:05
Altındağ Belediyesi Yaz Okullarına yoğun ilgi

Çocukların gelişimini büyük ölçüde etkileyen, Altındağ Belediyesi Yaz okulları birçok spor ve sanat dallarıyla 25 bin çocuğa aralıksız eğitimlerini sürdürüyor.

Çocuklar yoğun ilgi gösteriyor

30'dan fazla kursun açıldığı yaz okullarında en çok ilgiyi 6 bin çocuk ile yüzme kursu görüyor, ardından 1500 kişi ile buz pateni tercih ediliyor. En az tercih edilen okçuluk kursunda ise 620 öğrenci eğitim görüyor. 

Ücretsiz olan yaz okullarında çocuklar spor ve sanat dışında kalan temel bilgisayar, office programları, kodlama ve photoshop kurslarıda  en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. 

"Seneye daha fazla çocuğumuza ulaşmayı hedefliyoruz"

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ücretsiz olan yaz okullarına ilişkin şöyle konuştu:

"Çocuklara ve gençlere yönelik yaz okullarını çok önemsiyoruz. Sadece Altındağ'ın değil, ülkemizin geleceği için de çocuklarımızı kültür, sanat ve sporla buluşturuyoruz. Kurslarımızda eğitimcilerimiz tarafından belirlenen yetenekli çocuklarımızı, spor ve sanata yönlendiriyoruz. Yaz tatillerini verimli bir şekilde geçiren çocuklarımızın eğitim hayatında da başarılı olduğunu gözlemliyoruz ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu yıl ilgi gerçekten çok büyük oldu. Çocuklarımız tüm branşlardaki kurslar, etkinlikler ve gezilerin tamamından ücretsiz olarak faydalanıyor. Seneye daha fazla çocuğumuza ulaşmayı hedefliyoruz" 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1686277/altindag-belediyesi-yaz-okullarina-yogun-ilgi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.