Hamza Hamzaoğlu: Kötü bir gol yedik

Ankara Masası
|
11 Mart 2020, Çarşamba - 13:57
Hamza Hamzaoğlu: Kötü bir gol yedik

Süper Lig’in 25. haftasında Fraport-TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Gençlerbirliği’nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu değerlendirmelerde bulundu.

İyi oynadıkları, iyi mücadele ettikleri maçtan galibiyetle ayrılacakken duran toptan gol yediklerini söyleyen Hamza Hamzaoğlu;

“Oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden ve fedakarlıklarından dolayı tebrik ediyorum. Karşımızda iyi bir hücum hattı olan Antalyaspor vardı. Onlara fazla fırsat verdiğimizi düşünmüyorum. Hücumda da fırsatlar yakalamaya çalıştık. Sio güzel bir gol attı. Başka pozisyonlar da yakaladık fakat değerlendiremedik. Daha sonra da duran toptan kötü bir gol yedik” dedi.

“Hakemlerin bir standardı olmalı”

Hakem kararlarına da değinen Hamzaoğlu, “Anlayamadığım bir şey var. Son dakikalarda bir penaltı pozisyonumuz var. Yanılmıyorsam geçen hafta Beşiktaş maçında da oldu. Hakemlerin bir standardı olmadığından muzdaribim. Hangisi penaltı hangisi değil artık biz de bilmiyoruz. Bunun kararını hakemler neye göre veriyorlar anlamış değiliz. Geçen haftaki pozisyon ile birebir aynı pozisyon. O topun kaleye doğru gidip gol olmayacağını söyleyebilir miyiz? Ellerin kapalı olması lazım. Bir maç penaltı verip bir maç vermediğiniz zaman sıkıntı oluyor” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1714/hamza-hamzaoglu-kotu-bir-gol-yedik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.