Sincanlı kadınlar mandala ile stres atıyor

Sincan Hanım Konakları, Sincanlı hanımları bu yaz mandala sanatıyla buluşturuyor. Hem kültürel hem sosyal faaliyetleri ile Sincanlı kadınların büyük rağbet gösterdiği Hanım Konakları’nda birbirinden keyifli ve eğitici atölyeler bulunuyor.
Mevlüt Peker
|
16 Ağustos 2022, Salı - 12:17
Sincanlı kadınlar mandala ile stres atıyor

Her hafta çeşitli etkinlikler ve atölyelerle eğitimden kültüre, sanattan spora her alanda Sincanlı hanımlar için hizmet veren Sincan Hanım Konakları yaz aylarında da yoğun programla faaliyetlerini sürdürüyor.

Sanatın iyileştirici gücüyle hem renk ve desenlerle stresten uzaklaştıran hem de hayal dünyasını canlandıran mandala atölyesi Sincanlı kadınlardan büyük ilgi görüyor.

“Merkez” ya da “daire” manasına gelen “mandala” çalışmasında Sincanlı kadınlar, çizdikleri motifleri arzu ettikleri renklere boyayarak birbirinden güzel sanat eserini ortaya çıkarıyor. Atölyeye katılan Sincanlı kadınlar mandalanın rahatlatıcı etkisi kadar yaratıcılığı ve konsantrasyonu güçlendiren yararını gördüklerini belirtiyor.

Açıldığı günden bu tarafa Sincanlı hanımların yoğun ilgi ile takip ettiği etkinlikler, Temelli Hanımlar Konağı, Zübeyde Hanım Hanımlar Konağı, Evliya Çelebi Hanımlar Konağı, Yenikent İlksan TOKİ Hanımlar Konağı ve Selçuklu Hanımlar Konağı olmak üzere 5 konakta sürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1717661/sincanli-kadinlar-mandala-ile-stres-atiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.