Üniversitelilere ücretsiz ev taşıma hizmeti

Keçiören Belediyesinin başlattığı “Biz Sizi Seve Seve Taşırız” projesiyle üniversiteli öğrencilerin en önemli sorunlarından biri olan ev taşıma derdi çözülmeye devam ediliyor.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
16 Ağustos 2022 12:48
GÜNCELLEME
16 Ağustos 2022 12:54
Üniversitelilere ücretsiz ev taşıma hizmeti
MP
Mevlüt Peker Editör

Keçiören Belediyesi tarafından görevlendirilen ekipler, Keçiören ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve Keçiören ilçe sınırları içerisinde bir başka adrese evini taşımak isteyen üniversite öğrencilerinin nakliye sorununu, eşyalarını ücretsiz taşıyarak çözüyor. Öğrenciler “0 312 361 10 06” numaralı telefonu arayarak Keçiören Belediyesinden randevu alıyor, belediye ekipleri ise belirlenen gün ve saatte üniversite öğrencilerinin eşyalarını taşımak için belirtilen adreste oluyor.

Üniversite öğrencilerini taşınma derdinden ve masrafından kurtarmak için “Biz Sizi Seve Seve Taşırız” projesini başlattıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Başka şehirlerden okumak için Ankara’mıza gelen öğrencilerimiz burada yalnız değiller. Keçiören Belediyemizin tüm imkânlarını onlar için seferber ediyoruz. Ücretsiz nakliye hizmetimizden Keçiören sınırları içinde yaşayan tüm üniversite öğrencilerimiz faydalanabilir. Ekiplerimiz kıymetli öğrencilerimizin eşyalarını özenle taşıyarak yeni adreslerine ulaştırmaya devam edecek.” diye konuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.