Rus, jandarma ekibini tek tek öptü!

Kaybolan torunu Jandarma ekibi tarafından bulunan Rus dede, gözyaşlarına boğuldu. Rus dede önce torununu öpüp kokladı ardından Jandarma ekibine tek tek sarıldı.
Mevlüt Peker
|
16 Ağustos 2022, Salı - 16:05
Rus, jandarma ekibini tek tek öptü!

Rusya vatandaşı olan 7 yaşındaki Alexandar Şaşa, tatil için sabahın erken saatlerinde ağabeyi, dedesi ve babaannesi ile beraber Antalya ili Manavgat ilçesi Sorgun Mahallesinde bulunan Titreyengöl Turizm Bölgesindeki 5 yıldızlı bir otele geldi. Alexandar Şaşa sabırsızlanarak ailesinin otele yerleşmesini beklemeden sahile indi. Ailesinin de sahile inmesiyle Alexandar Şaşa denize girdi ve yüzmeye başladı. Ancak küçük çocuk bir süre sonra gözlerden kayboldu.

Alexandar Şaşa, ailesi ve otel yetkilileri tarafından uzun süre aranmasına rağmen bulunamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi arandı ve yardım talebinde bulunuldu. Durumun bildirildiği Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu, bölgeye ekip göndererek sahil bandında ve otel çevresinde geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Jandarma ekipleri Alexandar Şaşa’yı, en son görüldüğü yerden yaklaşık bir buçuk kilometre uzaklıkta başka bir otelin sahilinde buldu. Jandarma Alexandar Şaşa’yı ailenin kaldığı otele getirdi. Torunu Alexandar Şaşa’yı karşısında gören yaşlı adam gözyaşlarına hakim olamadı. Torununa sarılıp iç çekerek ağlayan ve defalarca öpen yaşlı adam, torununu kendilerine getiren Jandarma ekibine de tek tek sarılıp öperek teşekkür etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1718514/rus-jandarma-ekibini-tek-tek-optu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.