Midibüsün 'U' dönüşü faciaya yol açtı

Antalya ilinin Manavgat ilçesinde servis midibüsünün sürücüsü, dikkatsiz biçimde 'U' dönüşü yapınca kazaya sebep oldu. Midibüse çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı. O anlar ve ardından yaşanan panik ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
27 Temmuz 2022, Çarşamba - 16:21
Midibüsün 'U' dönüşü faciaya yol açtı

Trafik kazası Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Sorgun Mahallesi Boğaz yolunda yaşandı. Titreyengöl istikametinden mesire alanı yönüne gitmekte olan Esef Aktaş’ın idaresindeki 07 C 75050 plakalı otel servis aracı, Manavgat Belediyesi Mesire Alanı yakınında dikkatsiz biçimde U dönüşü yaparken Titreyengöl istikametine doğru seyir halinde olan Mehmet Çetiner’in yönetimindeki 31 DD 977 plakalı Tofaş marka otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle midibüsün kapıları dahi yerlerinden koparken, hurdaya dönen otomobili kullanan Mehmet Çetiner ağır yaralandı. Çetiner, 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından yönlendirilen sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsünün hayati tehlikesi olduğu ve yoğun bakım ünitesinde müşahede altında tutulduğu belirtildi.

Kaza anı ise bir otelin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde, servis midibüsü sürücüsünün bir süre yolun sağında beklediği, ardından dikkatsiz bir biçimde U dönüşü yaptığı, hızla gelen Tofaş marka otomobilin sürücüsünün ise fren yapmasına rağmen duramadığı ve midibüse çarptığı, ardından çevrede bulunan vatandaşların yardıma koştuğu anlar görülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1677797/midibusun-u-donusu-faciaya-yol-acti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.