İzmir polisinden film sahneleri gibi operasyon

İzmir ilinin Bayraklı ilçesi, Karabağlar ilçesi ve Konak ilçesi ile İstanbul ve Muğla illerinde uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen zanlılara yönelik İzmir polisince eş zamanlı dev  operasyon düzenlendi. Polis Özel Harekat (PÖH) ekiplerinin karadan, polis helikopterlerinin ise havadan destek sağladığı film gibi operasyonda 29 zanlıya gözaltı uygulandı.
Mevlüt Peker
|
17 Ağustos 2022, Çarşamba - 16:59
İzmir polisinden film sahneleri gibi operasyon

İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, “torbacı” diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarının nefesini kesmeye yönelik çalışmaları sürüyor.

Hedef kapsamında İzmir ilinin Bayraklı ilçesi, Karabağlar ilçesi ve Konak ilçesinde uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen zanlıları yakalamak için düğmeye basıldı. 

Yapılan saha çalışmaları ve analiz işlemleri sonucu yerleri tespit edilen zanlılar için 16 Ağustos Salı günü İzmir ilinin Bayraklı ilçesi, Karabağlar ilçesi ve Konak ilçesi ile İstanbul ve Muğla illerinde eş zamanlı dev operasyon düzenlendi.

Operasyon film sahneleri gibiydi

Havadan helikopterlerin, karadan ise PÖH (Polis Özel Harekat) ekiplerinin destek verdiği operasyon, aksiyon filmi sahneleri gibiydi.

Baskın yapılan adreslerde 29 zanlıya gözaltı uygulanırken, polis ekipleri ve narkotik köpekleri tarafından adresler didik didik arandı.

Gerçekleştirilen aramalarda, satışa hazır durumda çok miktarda kokain, eroin, skunk türü esrar, extacy, metamfetamin, sentetik ecza maddeleri ile 6 hassas terazi, 2 ruhsatsız tabanca, 3 tüfek, 115 tabanca/tüfek fişeği, 2 şarjör ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği öngörülen yüksek miktarda nakit para ele geçirildi.

İzmir polisinden kararlılık vurgusu

Gözaltı uygulanan 29 zanlı, işlemlerinin yapılması için Narkotik Şube Müdürlüğüne götürüldü. Dev operasyon kapsamında çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İzmir polisi olarak; ilimizde torbacılara, sokak satıcılarına ve uyuşturucu tacirlerine yönelik mücadelemize vatandaşlarımızın desteği ile kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1720336/izmir-polisinden-film-sahneleri-gibi-operasyon
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.