Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın Yemekteyiz'e katıldığı görüntüler ortaya çıktı

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye'nin jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın yıllar önce Yemekteyiz yarışmasına katıldığı görüntüler ortaya çıktı.
Ankara Masası
|
18 Ağustos 2022, Perşembe - 10:27
Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın Yemekteyiz'e katıldığı görüntüler ortaya çıktı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin jürilerinden, Türkiye'nin en ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya'nın Yemekteyiz'e katıldığı görüntüler yeniden gündeme geldi.

2011 yılında yayınlanan 'şefler' bölümüne katılan Yalçınkaya'nın  MasterChef'teki sert tavrına karşı çekingen halleri ise dikkat çekti.

O dönem reyting rekorları kıran programa Mehmet Yalçınkaya'nın yanı sıra Executive şef Burçin Acar, Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi executive şef ve aynı zamanda eğitmen Muhsin Ertürk, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Eğitmen Şefi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı katılmıştı. 

Mehmet Şef yarışmaya Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A kategorisi dünya üçüncüsü unvanlarıyla katılmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1721156/masterchef-mehmet-yalcinkayanin-yemekteyize-katildigi-goruntuler-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.