Cumhurbaşkanı Erdoğan,''Raflarda ürün kalmadı''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ekonomi Modeli ve Tarım Kredi marketlerinde başlatılan indirim hakkında açıklamalarda bulundu.
Onur Çetinkaya
|
19 Ağustos 2022, Cuma - 13:20
Cumhurbaşkanı Erdoğan,''Raflarda ürün kalmadı''

Ukrayna temaslarının ardından yurda dönen Erdoğan, ülke ekonomisi ve Tarım Kredi marketlerindeki indirimlere ilişkin konuştu.

''Serbest piyasa ekonomisi ilkelerinden asla taviz vermiyoruz''

Türkiye Ekonomi Modeli ile makroekonomik istikrarı sürdürülebilir kılmayı hedefleklerini belirten Erdoğan, ''Modelin tasarımında serbest piyasa ekonomisi ilkelerinden asla taviz vermiyoruz. Modelin temel politika araçlarını, Türk lirası tasarrufların özendirilmesine yönelik adımlar, selektif kredi politikaları, yatırım ortamının iyileştirilmesine dönük tedbirler oluşturuyor.Önümüzdeki dönem için ülkemizi olumsuz değil, tam aksine olumlu gelişmelerin beklediğini görüyoruz." dedi.

''Raflarında ürün kalmadı,depo sayısını artırın''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazartesi günü Tarım Kredi Kooperatiflerinde başlatılan indirimler için raflarda ürünlerin kalmadığını söyledi.

Erdoğan,'' Öncelikle Tarım Kredi Kooperatiflerinin attığı bu adımla biz vatandaşımıza uygun fiyatlı ürünleri ulaştırırken bir yandan da birilerini terbiye ediyoruz. Şu anda Tarım Kredi Kooperatiflerinin 1300-1400 marketi var. Tarım Kredi raflarında ürün kalmadı. Ben iki gün önce genel müdürle de konuştum, dedim süratle depoların sayısını da artıralım, diğer zincir marketler fiyatları hemen indirmeye başladılar, başlayacaklar '' ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1722900/cumhurbaskani-erdoganraflarda-urun-kalmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.