Finlandiya Başbakanı Marin'den dans görüntülerine açıklama geldi

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, arkadaşlarıyla dans ettiği görüntünün kamuoyuyla paylaşılması hakkında "Bu görüntülerin kamuoyu tarafından bilinmesine içerliyorum" diye açıklama yaptı
Ankara Masası
|
19 Ağustos 2022, Cuma - 16:33
Finlandiya Başbakanı Marin'den dans görüntülerine açıklama geldi

Arkadaşlarıyla bir evde dans ettiği görüntüleri ortaya çıkan  Finlandiya Başbakanı Sanna Marin konuya ilişkin açıklama yaptı.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, dans ettiği görüntülerin dünya gündemine oturmasından rahatsızlık duyduğunu, "Bu görüntülerin kamuoyu tarafından bilinmesine içerliyorum" diyerek dile getirdi. 

Başkan Marin, kızgın olduğunu belirterek,   "Bu videolar kişisel ve özel bir alanda çekildi. Bunların kamuoyu tarafından bilinmesine içerliyorum. Arkadaşlarımla bir gece geçirdim. Biraz gürültülü bir parti yaptık. Dans ettim ve şarkı söyledim" diye konuştu.

Şantaj iddialarını reddetti

Finlandiya Başbakanı  Sanna Marin Şantajın bir parçası olabileceği iddiasını şu sözlerle reddetti, " Şantaj olduğunu düşünmüyorum. Ancak bunlar özel videolar ve halk tarafından görülmemeliydiler. Bu yaz bir evde çekildiler. Kimin evi olduğunu söylemeyeceğim"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1723250/finlandiya-basbakani-marinden-dans-goruntulerine-aciklama-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.