Gaziantep'te kazaya yol açan otobüsün 5 yıl önce de ambulansa çarptığı iddia edildi

Gaziantep-Şanlıurfa yolunda meydana gelen ve 16 kişinin öldüğü 21 kişinin yaralandığı feci kazaya neden olan otobüsün 5 yıl öncede ambulansa çarptığı iddia edildi.
Ersin Küçükbarak
|
20 Ağustos 2022, Cumartesi - 16:11
Gaziantep'te kazaya yol açan otobüsün 5 yıl önce de ambulansa çarptığı iddia edildi

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale eden ekiplere ve İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına, kaza yerinden yaklaşık 200 metre geride devrilen ve kayan yolcu otobüsü çarptı.

Kazada ilk belirlemelere göre aralarında 3 itfaiye, 2 sağlık personeli ile İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'in de bulunduğu 16 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.

Adalet Bakanı Bozdağ, kazayla ilgili başsavcılığın soruşturma başlattığını duyurdu.

Kazanın ardından kazayı yapan otobüsün 5 yıl önce de benzer bir olaya karıştığı öne sürüldü. O kazaya ait olduğu ifade edilen bir fotoğraf da sosyal medyada paylaşıldı.

Ortaya atılan iddiaya göre bugün meydana gelen kazaya karışan 33 SR 157 plakalı otobüs 5 yıl öncede Karaköprü ilçesi Karşıyaka mahallesi Reşit Duvarlı bölgesinde Diyarbakır'a giderken bir hastayı Adana'ya götüren bir ambulansa çarptı.

Kazada üçü sağlık personeli, biri polis 6 kişi yaralandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1726869/gaziantepte-kazaya-yol-acan-otobusun-5-yil-once-de-ambulansa-carptigi-iddia-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.