Aziz Yıldırım'dan seçim hamlesi

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, uzun bir aradan sonra yarın gerçekleşecek olan Yüksek Divan Kurulu seçimine katılma kararı aldı. Yıldırım'ın katılımı, eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu'nun da aday olduğu seçimde önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Yarışacak adaylar arasında Nihat Tokat, Şekip Mosturoğlu ve Sevil Becan bulunuyor.
Afife Kaya
|
26 Nisan 2024, Cuma - 22:56
Aziz Yıldırım'dan seçim hamlesi

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli camiada yarın gerçekleşecek olan Yüksek Divan Kurulu seçimine katılma kararı aldı. Hürriyet'in Sports Digitale'den aktardığı habere göre, Yıldırım, başkanlığı döneminde hiçbir genel kurula katılmamış olsa da, eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu'nun da aday olduğu Yüksek Divan Kurulu'na katılma kararı aldı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde saat 10.00'da başlayacak olan toplantıda, başkan adayları Nihat Tokat, Şekip Mosturoğlu ve Sevil Becan yarışacak. 31 Mart 2024 tarihine kadar aidatlarını ödemiş ve geçmiş aidat borcu bulunmayan tüm Yüksek Divan Kurulu üyelerinin katılabileceği toplantıda, giriş kartları saat 09.00'dan itibaren teslim edilecek.

Yıllardır Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden biri olan Aziz Yıldırım'ın seçimdeki katılımı, camiada heyecanla karşılanırken, seçim sonuçları merakla bekleniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135632/aziz-yildirimdan-secim-hamlesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.