Ankara'da silahlı saldırı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde oğlu ile seyir halinde olduğu sırada yan arabadaki akrabalarının silahlı saldırısına uğrayan Ümit Y., ağır yaralandı.
Ecem Çetin
|
23 Ağustos 2022, Salı - 16:26
Ankara'da silahlı saldırı

Olay, sabah saat 9.30 sularında Ankara'nın Keçiören ilçesi  Fatih Caddesi’nde meydana geldi.  

İddialara göre, sürücü Ahmet Y. ve babası Ümit Y., trafikte seyir halinde olduğu sırada akrabaları başka bir araçla yanlarına yaklaştı.

Akrabalar, yaklaşmalarının ardından Ahmet Y. ve Ümit Y.'e  silahlı saldırı gerçekleştirdi. 

Kurşunlar,  baba Ümit Y'nin  vücuduna isabet etti. Ağır yaralanan baba,  oğlu Ahmet Y. tarafından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Polikliniğine götürüldü.

Ümit Y, yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı.  Ümit Y.’nin yoğun bakım servisinde olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

Saldırının sebebinin ise akraba arasındaki tartışma olduğu ileri sürüldü. Polis ekipleri tarafından saldırgan şahısları yakalamak için çalışma başlatıldı.

"Araçta 8 tane mermi izi vardı"

Olayın tanıklarından Ferhat Uçar, yaralanan kişiyi kanlar içerisinde gördüğünü belirterek, "Saat 9.30 sıralarında bir araç geldi. İçerisinde bir yaralı vardı. Oğlu hastaneye getirmiş. Araçta 8 tane mermi izi vardı. Önce acil servise sonra da ameliyata almışlar yaralıyı. Oğlu araç kullanırken, babası yanındaymış. Seken mermiler adama isabet etmiş. Akraba arasındaki bir tartışmadan dolayı yaşanmış olay. Birbirlerini tehdit ediyorlarmış. Sonra da böyle bir olay olmuş. Yaralının durumu ağırdı. Arabanın içi komple kandı" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1735901/ankarada-silahli-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.