Mustafa Şen, son anket sonuçlarını paylaştı

Son anket sonuçlarını paylaşan Mustafa Şen, AK Parti'nin oy oranının yüzde 38 olduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının ise yüzde 45 olduğunu aktardı.
Ecem Çetin
|
30 Ağustos 2022, Salı - 11:43
Mustafa Şen, son anket sonuçlarını paylaştı

2023 seçimlerine 1 yıldan az bir süre kaldı. 

Seçimler yaklaşırken,  anket çalışmaları da hız kesmeden sürüyor.

A Haber'de yayınlanan Satır Arası programına katılan AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen,  seçim anketleriyle ilgili son bilgileri paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin yaptırdıkları ankette isim vermediklerini belirten Şen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, en yakın rakibine 2-2,5 kat fark attığını vurguladı. 

AK Parti'nin oyu yüzde 38

AK Parti'nin oy oranının yüzde 38 düzeylerinde olduğunu vurgulayan Şen, "Fakat yönümüz yukarıya doğru, bunun devam edeceğini düşünüyorum." dedi.

Şen, şu ifadeleri kullandı:

"Herhangi bir öznellik taşımıyor. Burası çok mühim. Tamamen nesnel bir soru tipi. 'Haziran 2023'te Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak. Siz o seçimler neticesinde kimi cumhurbaşkanı görmek istiyorsunuz?' diye soruyoruz. İsim yok. İsmi, vatandaşımız kendisi veriyor."

"Erdoğan'ın oy oranı yüzde 45"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birinci sırada çıktığını belirten Şen, " Yüzde 45'e yakın bir oy oranı var." şeklinde konuştu .

"Cumhurbaşkanlığına gidilemeyecek,  oy oranları "

Şen, "O masadaki (6'lı masa) genel başkanların hepsinin adı çıkıyor. Ama yüzde 2, yüzde 1, yüzde 5 şeklinde küçük küçük şeyler.Cumhurbaşkanlığına gidilemeyecek, yarışa girilemeyecek oy oranları bunlar." ifadelerini kullandı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1743639/mustafa-sen-son-anket-sonuclarini-paylasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.