Koca: " 3. Dönem Yeniden Atama Kurası için 5 binin üzerinde başvuru var"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “ Beyaz Reform’un uygulamaya konması ve çalışma şartlarında fark oluşturacak düzenleme ve değişimin belli olması, doktorlarımızın devlet kurumlarına geçme talebini artırdı. Yılın 3. Dönemi Yeniden Atama Kurası için 5 binin üzerinde başvuru var. Yakında tekrar birlikteyiz” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
02 Eylül 2022, Cuma - 13:31
Koca: " 3. Dönem Yeniden Atama Kurası için 5 binin üzerinde başvuru var"


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasındaki açıklamalarında, “Hekim ve sağlık çalışanı arkadaşlarımızın mutluluğunun sağlanmasıyla sağlık sistemindeki sorunlar çok daha kolay çözülecek. Yurt dışına gidişler azalacak. Çok yakında özel sektörden kamuya geçişlerin artacağını göreceğiz” açıklamasında bulunmuştu.

Bu açıklamanın ardından kamuya geri dönmek isteyen doktorlar için 3. Dönem Atama Kurasının başladığı haberi geldi.

Bakan Koca bu konu hakkındaki paylaşımında , “Sayı sadece bir gün içinde 2 bini geçmiş durumda ve önümüzde bir hafta daha var” ifadelerini kullanmıştı.

Koca, başvurulara dair son durumu da duyurdu.
Fahrettin Koca ,sosyal medya paylaşımında, “Sağlıkta Beyaz Reform’un uygulamaya konması ve çalışma şartlarında fark oluşturacak düzenleme ve değişimin belli olması, doktorlarımızın devlet kurumlarına geçme talebini artırdı.
Yılın 3. Dönemi Yeniden Atama Kurası için 5 binin üzerinde başvuru var. Yakında tekrar birlikteyiz” ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1754593/koca--3-donem-yeniden-atama-kurasi-icin-5-binin-uzerinde-basvuru-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.