Faik Öztrak'tan Gürsel Tekin açıklaması

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Milletvekili Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" açıklamasına ilişkin "CHP’nin görüşlerini, CHP’nin Genel Başkanı, CHP’nin sözcüsü ve CHP’nin Grup Başkanvekilleri açıklar" diye konuştu.
Ankara Masası
|
07 Eylül 2022, Çarşamba - 15:25
Faik Öztrak'tan Gürsel Tekin açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "HDP'ye bakanlık verilebilir" açıklamasıyla başlayan tartışmalara ilişkin konuştu.

KRT TV'de Oğuz Demir'in sunduğu Anlamak İçin programına katılan Öztrak, Gürsel Tekin'in açıklamalarının kişisel olduğunu belirterek "Hiç tartışmaya gerek yok. Son derece açık. CHP’nin görüşlerini, CHP’nin Genel Başkanı, CHP’nin sözcüsü ve CHP’nin Grup Başkanvekilleri açıklar. Hele hele böylesine önemli bir konuda milletvekillerinin açıkladığı görüşler, kendi kişisel görüşleridir. CHP’nin böyle bir görüşü yoktur. Zaten bu işin nasıl olacağı konusunda Genel Başkanımız geçen gün yapmış olduğu bir televizyon programında açıklamıştır. Buna altılı masa karar verecektir. Altılı masada kimler vardır, son derece açık. Dolayısıyla bu meselenin bu kadar tartışılmasını anlamak mümkün değil." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1762886/faik-oztraktan-gursel-tekin-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.