Faik Öztrak: Gök kubbeyi başlarına yıkarız

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İBB'ye kayyum atanma ihtimaliyle ilgili "Umarız bu telaşla böyle bir saçmalığa tenezzül etmezler. Aksi takdirde gök kubbeyi başlarına yıkarız" dedi.
Ankara Masası
|
27 Aralık 2021, Pazartesi - 16:10
Faik Öztrak: Gök kubbeyi başlarına yıkarız

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

İçişleri Bakanlığının İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik başlattığı teftişle ilgili de konuşan Öztrak yaşananlara tepki gösterdi.

İBB'ye yaşananların ardında kayyum atanma ihtimalinin sorulması üzerine Öztrak "Sarayın ve onun İçişleri Bakanı'nın karın ağrılarını çok iyi biliyoruz. Millete kurmuş oldukları finansal kumpasın ellerinde patlayacağını artık kendileri de görüyorlar. Şimdi bunun üstünü nasıl örteriz telaşına düştüler. Ben açık söyleyeyim, umarız bu telaşla böyle bir saçmalığa tenezzül etmezler. Aksi takdirde gök kubbeyi başlarına yıkarız." ifadelerini kullandı.

Öztrak, açıklamasının devamında, şu ifadeleri kullandı:

"Bu milletin iradesine karşı çıkacak olanın sonuçlarına katlanacak kadar gücünün de olması gerektiğini bir türlü kabullenmiyor. Buradan söyleyelim milletin hakkını, hukukunu, iradesini kimseye yedirmeyiz. Bu arada İçişleri Bakanı belediyeleri bıraksın, Nebati Bakan'ın açıklamasını ihbar kabul etsin, milleti çarpanların peşine düşsün.

Bu kiyafetsiz, beceriksiz ve cahil hükümetin ülkeyi yönetme kabiliyeti artık kalmamıştır. Sandıktan kaçma ihtimali de yoktur. O sandık önüne yakın zamanda gelecektir. Sandık geldiğinde de elinizi korkak alıştırmayın."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1198828/faik-oztrak-gok-kubbeyi-baslarina-yikariz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.