Galatasaray 4 yeni transfer daha açıkladı

Galatasaray 4 yeni transfer ile kadrosunu güçlendirdi.
Ersin Küçükbarak
|
08 Eylül 2022, Perşembe - 09:53
Galatasaray 4 yeni transfer daha açıkladı

Süper Lige iyi bir başlangıç yapan Galatasaray transferde de işini sıkı tutuyor.

Geçen sezon çok kötü bir performans gösteren sarı kırmızılılar bunun izlerini silmek istiyor.

Transferde sona yaklaşılırken Galatasaray 4 oyuncuyu birden açıkladı.

Yusuf Demir ile hücum hattını güçlendirdi

Sarı kırmızılılar, Avusturya ekibi Rapid Wien'de forma giyen Yusuf Demir'in transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray, Avusturya ekibi Rapid Wien'de forma giyen 18 yaşındaki hücum oyuncusunu 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

Savunma hattına da gençlik aşısı

Galatasaray, Mathias Ross Jensen'in transferi için Aalborg BK ile resmi görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
Danimarka kulübü, 21 yaşındaki milli stoperi için 1.7 milyon euro istedi. Ayrıca, bu bedele ek olarak çeşitli başarı bonusları ve bir sonraki satışa yönelik pay talep etti.

Galatasaray, Aalborg rakamda anlaşmaya vardı.

Aalborg altyapısından yetişen ve 17 yaşında profesyonel olan Mathias Ross  21 yaşında olmasına karşın Aalborg formasıyla 104 resmi maça çıktı. Ross, Danimarka alt yaş milli takımlarında da toplam 32 kez forma giydi.


Kanatlara takviye

Milot Rashica ve kulübü Norwich City ile de görüşmelere başlayan Galatasaray 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Milot Rashica’yı 1 yıllığına bedelsiz olarak kiraladı.

Norwich City, Milot Rashica'yı 2021-22 sezonu başında Werder Bremen'den 11 milyon euroya transfer etmişti. İngiliz ekibiyle toplam 40 maça çıkan Milot Rashica, 2 gol 3 asist yaptı.

Bomba transfer Juan Mata

Galatasaray Juan Mata ile anlaştığını da açıkladı.

Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki futbolcu, son detayların netlik kazanması halinde kısa süre içerisinde İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak.

KAP açıklaması

Galatasaray yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Juan Manuel Mata Garcia'nın Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerini kullandı.

Juan Mata, Galatasaray'dan yıllık 1.8 milyon euro alacak.

Icardi de İstanbul'a geldi

Öte yandan Sarı-kırmızılılar  Fransız ekibi Paris Saint Germain'de forma yıldız futbolcu Mauro Icardi'yi de kiralık olarak renklerine bağlamıştı.

Icardi, eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla birlikte özel uçakla İstanbul'a gelmişti. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yapan Arjantinli futbolcuyu çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar karşılamıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1763405/galatasaray-4-yeni-transfer-daha-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.