Ahmet Davutoğlu'ndan arınma videosu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti teşkilatlarından gelen arınma çağrısına ilişkin bir video paylaştı. Davutoğlu videosunu "AK Partiye gönül veren kardeşlerim, AK Parti arınmasını 13 Eylül 2019 günü tamamlamıştır. " notunu düştü.
Ankara Masası
|
15 Eylül 2022, Perşembe - 09:17
Ahmet Davutoğlu'ndan arınma videosu

Suç örgütü lideri olma suçundan aranması bulunan Sedat Peker'in, yolsuzluk ve rüşvet iddialarının ardından peş peşe gelen istifalara ilişkin AK Parti teşkilatlarından arınma çağrısı geldi.

Siyasi tartışmalara konu olan 'arınma' çağrılarına Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da 13 Eylül 2019'daki bir videosunu paylaşarak katıldı.

" Ne dedik akrabalar kayırılmasın dedik"

Sakarya'da yaptığı konuşmadan bir kesit paylaşan Davutoğlu  "Kim yaparsa yapsın, kızım Fatıma yapsa da kolunu keselim hükmüyle yapalım dedik. Yanlış mı yaptık. Dünyanın temeli adalet, ülkenin temeli vicdan olacak. Parçalamayacaktık vicdanları, ahlakla güç arasında, ahlakı egemen kılacaktık. Ne dedik akrabalar kayırılmasın dedik." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu ayrıca " Birileri o davanın içini boşaltırsa, o davanın bütün değerlerini kenara iterse,  durun kalabalıklar deriz." dedi.

" AK Parti arındı"

"AK Parti arındı!" ifadeleriyle paylaşılan videoya "AK Partiye gönül veren kardeşlerim, AK Parti arınmasını 13 Eylül 2019 günü tamamlamıştır. Ne hazindir ki arındığı şey kibir, şatafat, nepotizm ve yolsuzluklar değil; temiz siyaset, ilkeler ve dava şuuru olmuştur." notu düşüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1783009/ahmet-davutoglundan-arinma-videosu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.