Abdulkadir Selvi: “Erol Olçok’un kampanya ruhu yeniden dönüyor deniliyor”

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Ak Parti’nin ilk sunumları izleyen herkesi heyecanlandıran bir kampanya hazırladığını belirterek, "Pozitif, kucaklayıcı bir kampanya. Ama aynı zamanda heyecan uyandıran bir kampanya deniliyor” ifadesini kullandı.
Ersin Küçükbarak
|
23 Eylül 2022, Cuma - 10:49
Abdulkadir Selvi: “Erol Olçok’un kampanya ruhu yeniden dönüyor deniliyor”

Abdulkadir Selvi bugünkü köşe yazısında Ak Parti cephesindeki gelişmeleri kaleme aldı.

AK Parti'nin seçim kampanyası ile ilgili ilk sunumları izleyen herkesin çok beğendiğini yazan Selvi, "Pozitif, kucaklayıcı bir kampanya. Ama aynı zamanda heyecan uyandıran bir kampanya deniliyor. Erol Olçok’un kampanya ruhu yeniden dönüyor deniliyor" değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in 2023 seçimlerine ilişkin vizyon belgesinin 28 Ekim’de Ankara Arena’da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını söylediğini hatırlatan Selvi, muhalefetin ise henüz cumhurbaşkanı adayını belirlemediğine dikkati çekti.

Selvi şunları dile getirdi:

“Topluma gelecek adına bir şey vaat etmediler”

“ 6’lı masanın ortak cumhurbaşkanı adayı çıkarıp çıkarmayacağı bile kesin değil. Milletvekili listelerinin nasıl olacağı ise bir muamma. Seçim kampanyasını ise her parti ayrı yürütecek. Daha seçimlere ilişkin bir hazırlıkları yok. Günlerini “Kılıçdaroğlu mu aday olacak Mansur Yavaş mı yoksa Ekrem İmamoğlu mu” tartışması ile geçirdiler. Topluma gelecek adına bir şey vaat etmediler.”

“AK Parti ve MHP seçimlere ayrı ayrı girecek”   

“Oysa Erdoğan neredeyse seçim startını verecek. Zaten Cumhur İttifakı’nın bir cumhurbaşkanı adayını belirleme sorunu yok. Erdoğan aday. Ayrıca AK Parti ve MHP seçimlere ayrı ayrı girecek. O nedenle milletvekili listeleri gibi bir sorun yaşamayacaklar. 6’lı masa tüm enerjisini kendi içindeki sorunları aşmak için tüketirken, Erdoğan sahaya çıkacak.”

“Ak Parti oylarını yüzde 37’ye taşıdı”   

“Ekonomik sıkıntılar, hayat pahalılığı en fazla AK Parti’yi etkilemişti. Ancak Erdoğan’ın hayat pahalılığına karşı aldığı önlemler etkisini gösterdi. Bir dönemler yüzde 32’ye kadar gerileyen AK Parti, yaz aylarıyla birlikte yeniden yükselişe geçti. Mayıs-haziran ayından itibaren yükselen bir dalgayı yakaladı. Yüzde 32’lerden yüzde 34’lere doğru başlayan tırmanış AK Parti’yi yüzde 37’ye taşıdı.

“Pozitif, kucaklayıcı bir kampanya”

“Şimdi gelelim AK Parti’nin nasıl bir kampanya yürüteceğine. İlk sunumları izleyen herkesin çok beğendiği bir kampanyadan söz ediliyor. Pozitif, kucaklayıcı bir kampanya.”

“Erol Olçok’un kampanya ruhu yeniden dönüyor deniliyor”

“ Ama aynı zamanda heyecan uyandıran bir kampanya deniliyor. Erol Olçok’un kampanya ruhu yeniden dönüyor deniliyor.

Tabii Erol Olçok onu tek başına yapmıyordu. Yanında çok başarılı seçim kampanyalarına imza atmış bir ekip vardı. Daha doğrusu ekipler vardı. Oradan Erol Olçok markasını taşıyan ürünler çıkıyordu. Yine o havanın yakalandığı konuşuluyor. İçeriğini bilmiyorum ama anlatanların heyecanına tanık oldum”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1797057/abdulkadir-selvi-erol-olcokun-kampanya-ruhu-yeniden-donuyor-deniliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.