Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı bugün saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Toplantıda ekonomide atılacak adımlar, EYT, Rusya-Ukrayna savaşı, tahıl koridoru, Yunanistan ile yaşanan gerilim ve terör operasyonları ele alınacak.
Ankara Masası
|
26 Eylül 2022, Pazartesi - 09:15
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü ardından da Birleşmiş Milletler toplantılarında gerçekleşen yoğun görüşme trafiğinin ardından bugün kabineyi topluyor. 

Saat 14.00'te başlayacak toplantıda Rusya-Ukrayna savaşı, tahıl koridoru, Yunanistan ile yaşanan gerilim ve terör operasyonları da ele alınacak.

1 Ekim'de açılacak TBMM'de yapılacak çalışmalara ilişkin de görüş alışverişinde bulunacak.

Ekonomide atılacak adımlar

Toplantıda yüksek enflasyona karşı alınacak yeni önlemler, Mir Kart alternatiflerinin ele alındığı İstanbul’daki ekonomi toplantısının detayları, sosyal konut kampanyasındaki son durum da masaya yatırılacak.

EYT masaya gelecek

Dar gelirliye yönelik verilecek desteklerle ilgili son çalışmaların masaya yatırılacağı toplantıda EYT çalışmalarına ilişkin Bakan Bilgin'in bir sunum yapması bekleniyor. Sözleşmeli ve taşeron işçilerin durumu da toplantıda görüşülecek bir başka konu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantının ardından basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1799814/cumhurbaskanligi-kabinesi-toplaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.