TOKİ'den 26 ilde arsa satışı

TOKİ tarafından 26 ilde 365 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 12 ve 13 Ekim’de yapılacak olan arsalara vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. İstanbul ve İzmir'de satışı yapılacak olan arsaların bir kısmı dron ile havadan görüntülendi.
Ersin Küçükbarak
|
01 Ekim 2022, Cumartesi - 13:06
TOKİ'den 26 ilde arsa satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından açık artırma usulü ile 26 ilde 365 arsa satışa çıkarılacak. 

Satışa çıkarılacak olan arsaların ihaleleri 12 ve 13 Ekim saat 10.30’da yapılacak. 

%25 peşinat ve 60 ay vade imkanı

KDV’den muaf tutulacak arsalar için yüzde 25 peşinatla 36, 48 ve 60 ay vade ile ödeme kolaylığı sağlanacak. 

Arsa satışı yapılacak illerin içerisinde İzmir, Çanakkale, Eskişehir, Van, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Ankara, Afyon, Elazığ, Gaziantep, Tekirdağ, Uşak, Kayseri, Konya, İstanbul gibi birçok il var. Özellikle 116 arsanın satışa çıktığı İzmir'de vatandaşların arsalara yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. İstanbul ve İzmir'de satışı yapılacak olan arsaların bir kısmı ise dron ile havadan görüntülendi.    

“Yüzde 25 peşinatla kimse size arsa vermez”

Hayallerinde ki evi yapmak için arsa almak istediğini belirten Kaan Akbaş, "Çok büyük bir fırsat olduğu için bende açık arttırmaya gireceğim. Yüzde 25 gibi bir peşinatla kimse size arsa vermez. Ben yeni evlendim. Eşimle beraber buradaki şehir hayatından çok sıkıldığımız için arsa almayı düşünüyoruz. Aldığımız arsaya kendi bahçeli evimizi yapıp içinde oturmak istiyoruz. Bu sağlanan ödeme kolaylığı ile arsa ödemek kira ödemekten daha kolay.” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1810100/tokiden-26-ilde-arsa-satisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.