Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birlikte başaracağız

Ankara Masası
|
18 Mart 2020, Çarşamba - 15:36
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birlikte başaracağız

Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı öncesinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastalığın kontrol altında tutulmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sağlık önlemleriyle birlikte diğer tedbirlerin de hayata geçirildiğini, ayrıca yeni kararların alınmaya devam edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastalığın dünyadaki ve Türkiye'deki sürecini detaylı bir şekilde halka anlatacaklarını belirtti.

ÖZEL SEKTÖRE DE DÜŞEN GÖREVLER VAR

Devlet olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Özel sektöründe bu zorlu süreçte görevleri var" dedi. Bugün alınacak kararların ülkenin içinde bulunduğu durumdan çıkmasına katkısı olacağını vurgulayan Erdoğan, buna paralel olarak eskisinden çok daha büyük fırsatların Türkiye'yi beklediğini belirtti.

TÜRKİYE İYİ BİR ALTERNATİF

Çin'deki salgının tüm dünyayı alternatif arayışlara iteceğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti;

"Virüs salgını ve petrol fiyatlarının düşüşüyle bağlantılı olarak finans alanında yaşanan gelişmeler de ülkemize ilave avantajlar sağlayacaktır. Şayet önümüzdeki birkaç haftalık dönemi iyi yönetir, milletimizi iyi bilgilendirir, hastalığı sıkı bir şekilde kontrol altında tutabilirsek umduğumuzun da ötesinde güzel bir tablo bizi bekliyor. Önemli olan hastalığın bizi yenmesine fırsat vermeden bizim hem tıbbi olarak virüsün hem de bunun psikolojik ve ekonomik etkilerinin üstesinden gelebilecek dirayeti ortaya koyabilmemizdir. Bu konuda ben sizlere güveniyorum ve bunu birlikte aşacağımıza da inanıyorum"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1812/cumhurbaskani-erdogan-birlikte-basaracagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.