Özgür Özel, Yılmaz Kırgel'in açıklamalarına tepki gösterdi

Afyonspor – Amedspor maçı öncesi yaptığı konuşma ile tepki çeken Yılmaz Kırgel’in açıklamalarına CHP’li Özgür Özel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.
Ecem Çetin
|
02 Ekim 2022, Pazar - 17:00
Özgür Özel, Yılmaz Kırgel'in açıklamalarına tepki gösterdi

Afyonspor – Amedspor mücadelesi öncesi yaptığı açıklamalarla gündem olan  Afyon İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel'in sözlerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel'den tepki geldi. 

Müsabaka öncesi Afyonsporlu oyuncuların antrenmanını ziyaret eden Kırgel, "Gönlümüz sizlerle. Sizin işiniz futbol oynamak. Siz de onu gerçekten güzel yapıyorsunuz. Geri kalanı bize bırakın. Gerçekten Afyon’un sizin kazanmanıza ihtiyacı var. Hele hele Mersin’de yaşadığımız o terör eyleminden sonra gönlümden geçeni söylüyorum: Şöyle bir 5-0 eze eze yenerseniz, buradan onları göndeririz" açıklamasında bulundu. 

" İşte iktidarın ülkeyi getirdiği son nokta"

CHP'li Özel, açıklamanın yer aldığı videoyu alıntılayarak, "  İşte iktidarın ülkeyi getirdiği son nokta. Bir kenti ve takımını bir terör örgütüyle özdeşleştiren bu anlayış terörle mücadelenin baş düşmanıdır. Bu kirli dilden bu nefret söyleminden bu ülkeyi hep birlikte kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1814398/ozgur-ozel-yilmaz-kirgelin-aciklamalarina-tepki-gosterdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.