Arnavutköy’de taciz iddiası

İstanbul Arnavutköy’de taciz iddiası ortalığı karıştırdı. Genç kızı bir haftadır taciz ettiği ileri sürülen şahıs vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Yaşanan taciz olayı sırasında yoldan geçen jandarma ekipleri, şüpheliyi vatandaşların elinden kurtararak polise teslim etti.
Hande Akyol
|
06 Ekim 2022, Perşembe - 15:59
Arnavutköy’de taciz iddiası

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında İstanbul’un Arnavutköy ilçesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, her gün öğle saatlerinde kardeşini okuldan almaya giden bir genç kız sözlü tacize maruz kaldı. Sözlü taciz yaklaşık bir hafta devam etti. Genç kız yaşadığı olayı ailesine aktardı. Olayı öğrenen aile, genç kızı bugün takip etti.

Takip esnasında yine sözlü tacizde bulunan şahıs daha sonra uzaklaştı. Polisi arayan aile, bir yandan da şahsı yakaladı.

Olayı duyan çevredeki vatandaşlar tacizciye saldırarak linç etmek istedi.

O esnada caddeden geçen jandarma ekipleri duruma müdahale etti. Jandarma ekipleri tarafından linç edilmekten kurtarılan şahıs, polis ekiplerine teslim edildi. Şüpheli, polis ekipleri tarafından Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. 

Yaşananlar cadde üzerindeki işyerlerinin güvenlik kameraları ve vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1821107/arnavutkoyde-taciz-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.