Bahçeli,"Anayasa değişikliğine parti olarak destek vereceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başörtüsü için anayasa değişikliğiyle ilgili konuştu. Bahçeli, parti olarak anayasa değişikliğine destek vereceklerini belirtti.
Onur Çetinkaya
|
08 Ekim 2022, Cumartesi - 13:45
Bahçeli,"Anayasa değişikliğine parti olarak destek vereceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu'nun başörtü yasası teklifiyle başlayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ise anayasa çağrısıyla başlayan tartışmalara ilişkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den açıklamalar geldi.

Başörtüsü konusunu çözmüş olan TBMM'de sanki konu çözülmemiş gibi olayın gündeme taşınmış olması ülkemiz açısından çok üzücü olduğunu ifade eden Bahçeli,  "Bu hak kullanılmaktadır bunun geriye dönüşü söz konusu olamaz. " dedi.

"Hayırlı bir teşebbüs destek vereceğiz"

Bahçeli, TBMM'ye anayasa değişikliği olarak sunulduğu vakit MHP bunun gerçekleşmesi için elinden gelen gayreti gösterecektir. Hayırlı bir teşebbüs, destek vereceğiz. diye konuştu.

Erken seçim iddiaları 

Erken seçim tartışmalarına değinen Bahçeli, "Seçimlere diyelim ki yarın gireceğiz. Cumhurbaşkanı ve meclis seçimi var. Ama cumhurbaşkanı adayları yok. Adayları olmayan bir yerde gürültünün manası yok. Seçim gününü sabırla beklesinler yeri geldiğinde de hedeflerine varmak için gayret göstersinler" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1824047/bahcelianayasa-degisikligine-parti-olarak-destek-verecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.