Erbakan, "Birbirlerini masa altından tekmelemekle meşguller”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Bilecik İl Kongresinde yaptığı konuşmada altılı masayı eleştirdi.
Onur Çetinkaya
|
10 Ekim 2022, Pazartesi - 14:29
Erbakan, "Birbirlerini masa altından tekmelemekle meşguller”

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, partisinin Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Bilecik 2. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Seçime kısa bir süre kalırken partisinin proje ve icraatlarına yönelik konuşan Erbakan iktidar ve muhalefete de değindi, altılı masaya eleştiride bulundu.

"Birbirlerini masa altından tekmelemekle meşguller"

Hükümete yaptıkları eleştirilerin yanında, muhalefetin oluşturduğu altılı ittifaka da uyarılarda bulunduklarını dile getiren  Yeniden Refah Partisi lideri  altılı masa için, "Birbirlerini masa altından tekmelemekle meşguller" dedi.

Erbakan, "  “İktidar tarafına bunları anlatmaya çalışırken ‘altılı masa’ denilen tuhaf ve milletin derdine derman olmaktan uzak yapıdaki sıkıntılara da sık sık dikkat çekiyoruz. Ancak masadaki Sayın Genel başkanlardan birinin ifadesiyle, oradakiler masa altından birbirlerini tekmelemekle meşguller.   37 buluşmada bir arpa boyu yol alamayan ittifak üyeleri,  iktidara gelince nasıl anlaşacaklar?" diye konuştu.

"Ailenin korunmasına yönelik atılacak adımları olumlu buluyoruz"

Toplumun temel yapı taşı ailenin küresel güçlerin hedefinde olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı ailenin korunmasına yönelik atılacak adımları olumlu bulduklarını belirten Erbakan  “Aileyi korumak için yuvaları yıkan 6284 sayılı kanunu kaldırılmalıdır” ifadelerini kullandı.

"İlk işimiz yüzde 150 maaş zammı yapmak olacak”

Erbakan iktidara gelmeleri halinde projelerinin hazır olduğunu ve atacakları adımları ise; "Yeniden Refah iktidarında, borç yok, zam yok, vergi artışı yok, israf yok, işsizlik yok, acı reçete yok. Denk Bütçe var, Havuz Sistemi var. Paylaşımda adalet var, hakça bölüşüm var, milli kaynak paketleri var. Gelir gelmez ilk işimiz işçiye, memura, emekliye yüzde 150 maaş zammı yapmak olacak. En düşük emekli maaşı asgari ücretin altında olmayacak. Vatandaşın, çiftçinin banka borçlarının faizinin bir kereye mahsus silinmesi, temel gıda ürünlerinden hiçbir vergi alınmayacak, asgari ücretten hiçbir vergi alınmayacağı için, hem işçinin, hem işverenin yüzü güldürecek adımlar atacağız." şeklinde açıkladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1826633/erbakan-birbirlerini-masa-altindan-tekmelemekle-mesguller
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.