Erbakan," Milli görüşü iktidara taşıyacağız"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Malatya il kongresine katıldı. Erbakan, "Omuz omuza çok büyük zaferlere hep birlikte yürüyeceğiz. Milli görüşü iktidara taşıyacağız" dedi.
Onur Çetinkaya
|
16 Ekim 2022, Pazar - 08:34
Erbakan," Milli görüşü iktidara taşıyacağız"

Partisinin Malatya il kongresine katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Erbakan, konuşmasının başında, Bartın'ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden faciasına değinerek, "Hayatını kaybeden kıymetli emekçi işçi kardeşlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı olarak kurtulan tüm işçilerimize de Cenabı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Cenabı Allah, bir daha böyle facialar yaşatmasın. Gerekli tedbirleri zamanında, yerinde almayı nasip eylesin." ifadelerini kullandı.

"Milli görüşü iktidara taşıyacağız"

Sözlerine devam eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı, "Amerika’ya gidip, kapalı kapılar arkasında söz vererek, söz alarak değil, televizyon ve gazetelerin cilalayıp, parlatmasıyla değil, milyon dolarların gücüyle değil, parayla, zorla, yoklama alarak, üye yapıp salon doldurarak değil, hanım kollarımızın yazın 40 derece güneşin altında üye stantlarında akşama kadar nöbet tutmasıyla bu noktaya geldik. Gençlik kollarımızın eksi 10 derece soğuk havada çalışmalarıyla bu noktaya geldik. Teşkilatlarımızın yağmur, kar, soğuk demeden sabahtan akşama kadar gayret etmesiyle bu noktaya geldik. Yeniden Refah bu noktaya tırnaklarıyla sökerek geldi. Omuz omuza çok büyük zaferlere hep birlikte yürüyeceğiz. Milli görüşü iktidara taşıyacağız. Erbakan hocamızın gösterdiği hedefe birer birer ulaşacağız." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1839686/erbakan-milli-gorusu-iktidara-tasiyacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.