Johnny Depp: Bana Hollywood ünlüsü demeyin

Yapımcılığını üstlendiği yeni filminin tanıtımı için İspanya’daki 2020 San Sebastian Film Festivali’ne katılan Johnny Depp, kendini ‘Hollywood ünlüsü’ olarak adlandırmakta tereddüt ettiğini ifade etti.
Zeliha Demirci
|
22 Eylül 2020, Salı - 13:26
Johnny Depp: Bana Hollywood ünlüsü demeyin

İspanya’daki 2020 San Sebastian Film Festivali’ne katılan 57 yaşındaki Amerikalı yıldız Johnny Depp, yapımcılığını üstlendiği Crock of Gold: A Few Rounds With Shane MacGowan filminin tanıtımını yaptı.

Festival hakkında Variety’ye konuşan Depp, “Bu festival her zaman en az şeye sahip. Onlara Hollywood tipleri diyelim. San Sebastian'ın sinema filmi yapımcıları, film üzerinde çalışan ve yaptıran insanlar hakkında gerçek bir festival olduğunu biliyorum ki bu mucizevi bir şey" dedi.

Kendini ‘Hollywood ünlüsü’ olarak adlandırmakta tereddüt ettiğini söyleyen Depp, “İlk ve en önemli şey, kendinizi asla bir Hollywood ünlüsü olarak görmemektir.” ifadesinde bulundu.

Bir süredir eski eşi Amber Heard ile mahkemede hesaplaşan oyuncu, dava günleri Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filminin çekimleriyle çakışınca mahkemeden erteleme istemiş ve talebi kabul edilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/184338/johnny-depp-bana-hollywood-unlusu-demeyin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.