Amber Heard kimdir?

Amerikan asıllı ünlü oyuncu Amber Heard kimdir? Johnny Deep ile olan evliliğiyle gündeme gelen Amber Heard nereli, kaç yaşında ve yer aldığı yapımlar nelerdir? İşte ünlü oyuncu hakkında merak edilenler...
Suat Mutlu
|
04 Mayıs 2023, Perşembe - 12:45
Amber Heard kimdir?

Tam adıyla Amber Laura Heard, 22 Nisan 1986 yılında Amerika Texsas'ta dünyaya geldi. Heard, küçük yaşlardan beri ilgi duyduğu oyunculuk kariyeri için okul hayatını yarıda bırakmıştır. 

Kariyeri

Amber Heard, okul tiyatrosunda çeşitli rollerle başladığı oyunculuk kariyeri için 17 yaşında okulu yarıda bırakarak New York'a taşınmıştır. Burada bir dönem modellik yapan Heard, daha sonra Los Angeles'a geçerek oyunculuk kariyerine tam anlamıyla burada adım atmıştır. Heard ilk çıkışını "Friday Night Lights" filminde yer alarak yaptı. Daha sonra Heard, 2008 yılında baş rolde yer aldığı "Never Back Down" filmiyle tanınan oyuncu MTV ödülünün sahibi olmuştur. Televizyon dünyasına da geçiş yapan Heard, 2007 yılında yer aldığı "Hidden Palms" dizisiyle adından sıkça söz ettirmiştir. 

Amber Heard,  The Joneses ve And Soon the Darkness, John Carpenter'ın The Ward, yanı sıra Nicolas Cage ile Drive Angry ve Johnny Deep ile The Rum Dairy yapımlarında yer aldı. Amber Heard, ayrıca  Maxim dergisinin en seksi 100 kadın yarışmasında 2. olmuştur. 

Özel yaşamı

Amber Heard, 2015 yılında evlendiği Johnny Deep ile olan ilişkisi ve evliliği ile gündeme gelen ikili olaylı bir şekilde 2017 yılında boşandı. Tüm dünya tarafından konuşulan bu ayrılık sonrasınsda Heard, bir yıl sonra 2018'de Elon Musk ile ilişkiye başladı ve bu ilişkiden taşıyıcı anne yoluyla bir kızı oldu.

Yer aldığı yapımların bazıları

-Friday Night Lights  (film)

-All The Boys Love Mandy Lane  (film)

-Never Back Down  (film)

-The Joneses  (film)

- Drive Angry  (film)

-The Rum Dairy  (film)

-Paranoia  (film)

-Aquaman (film)

-Jack & Bobby (dizi)

-The O.C  (dizi)

-Hidden Palms  (dizi)

- The Prince  (dizi)

-The Stand  (dizi)

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081020/amber-heard-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.