Kılıçdaroğlu," Hiç kimsenin adamı değilim"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiç kimsenin adamı değilim. 5'li çetelerin adamı değilim. Eğer birilerinin adamıysam; sizlerin adamıyım. Sizler için mücadele edeceğim. Sizler için kavga edeceğim" dedi.
Onur Çetinkaya
|
19 Ekim 2022, Çarşamba - 14:46
Kılıçdaroğlu," Hiç kimsenin adamı değilim"

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı tamamlanan projelerin toplu açılışına katılan CHP lideri açıklamalarda bulundu.

Yurt sorununa değinen Kılıçdaroğlu, iktidara yönelik eleştirilerde bulundu.

"20 yıldır yurt sonunu çözemediler"

Allah nasip ederse Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimizde 20 yılda değil, 1 yılda Türkiye'de yurt sorununu çözeceğiz diye konuşan CHP Genel Başkanı, Anne ve babaların gözü arkada kalmayacak, 1 kişilik, 3'er kişilik odaları geniş bant internet erişimi, sıcak suyu, soğuk suyu olacak. Halka hizmet etmeyi temel ilke edindik. Halka hizmet ederken; birilerinin yaptığı gibi malı götürme kültürümüz yok." diye seslendi.

"Hiç kimsenin adamı değilim"

Dünyanın gelişmiş ülkeleri bu sorunları nasıl akılcı politikalarla çözdülerse, Türkiye'de de akılcı politikalarla sorunların üstesinden gelineceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Sizin sorunlarınızı çözmeyen ama 5'li çetelere hizmet edenleri iktidardan alın ve değiştirin" ifadesini kullandı.

Sözlerine devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiç kimsenin adamı değilim. 5'li çetelerin adamı değilim. Eğer birilerinin adamıysam, sizlerin adamıyım. Sizler için mücadele edeceğim. Sizler için kavga edeceğim" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1857638/kilicdaroglu-hic-kimsenin-adami-degilim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.