Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı, duruşma ertelendi

İmam hatiplilerle ilgili sözlerinin ardından tutuklanan, yurt dışına çıkış yasağı ve ev hapsi şartı ile tahliye edilen şarkıcı Gülşen, bugün hakim karşısına çıktı. Gülşen’in yurt dışına çıkış yasağının devamına karar veren mahkeme, ev hapsini de kaldırdı. Duruşma ise 21 Aralık’a ertelendi.
Ersin Küçükbarak
|
21 Ekim 2022, Cuma - 13:43
Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı, duruşma ertelendi


Ataşehir'de nisan ayındaki konserinde imam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan hakkında dava açılan şarkıcı Gülşen, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. 

"Linç ve istismara uğradım hatta hedef gösterildim"

Gülşen savunmasında "Kadınlığım, bedenim, eşliğim, anneliğim üzerinden defalarca sözel olarak linç ve istismara uğradım hatta hedef gösterildim" dedi.

 "Manevi olarak çok orantısız bedellere maruz kaldım." diyen Gülşen, "En kötüsü oğlum İspanya'dadır. 5 yaşındaki çocuğumdan uzak kaldım. Eşimin işleri nedeniyle ben ondan, o benden mahrumdur." diyerek beraatini istedi.

Gülşen’in Avukatı Emek Emre de müvekkili hakkında beraat talep etti.

Beraat talebine ret

Davada verilen ara kararla 'en yakın karakola imza verme' şeklindeki adli kontrol kaldırılırken yurt dışına çıkış yasağının devamına karar verildi. Mahkeme, beraat talebini reddederek duruşmayı 21 Aralık'a erteledi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1861670/gulsenin-ev-hapsi-kaldirildi-durusma-ertelendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.