İletişim Başkanlığı'ndan Emine Erdoğan açıklaması

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Emine Erdoğan'a özel helikopter pisti yapıldığı iddialarını yalanladı.
Kaynak: AA
|
04 Mayıs 2024, Cumartesi - 23:26
İletişim Başkanlığı'ndan Emine Erdoğan açıklaması

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, kamuoyunda dolaşan "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldığı" şeklindeki iddiaların doğru olmadığını bildirdi. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldığına" yönelik iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

DMM'den yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı." iddiasına ilişkin detaylar paylaşıldı. Açıklamada, iddiaların gerçeği yansıtmadığı vurgulanarak, Ankara Polatlı'daki söz konusu helikopter pistinin, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından daha önce inşa edildiği ve Polatlı Tarım İşletmesinin kullanımına sunulduğu belirtildi.

Ayrıca, helikopter pistinin olası acil durumlar ve orman yangınları gibi durumlarda kullanılmak üzere yapıldığına dikkat çekildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi için helikopter pisti yapıldığı iddialarının ise kamuoyunu manipüle etmek amacıyla servis edildiği ifade edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136874/iletisim-baskanligindan-emine-erdogan-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.