Asiye, yeni bir karar vermek zorunda! Kardeşlerim yeni bölümü ile cumartesi akşamı ATV'de!

Reyting rekorları kıran ve büyük hayran kitlesine ulaşan Kardeşlerim, heyecan dolu yeni bölümü ile 22 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV'de!
Ecem Çetin
|
21 Ekim 2022, Cuma - 13:51
Asiye, yeni bir karar vermek zorunda! Kardeşlerim yeni bölümü ile  cumartesi akşamı ATV'de!

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan "Kardeşlerim" yeni bölümüyle Cumartesi akşamları ATV'de ekranlara geliyor.  

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor.  Senaryosunu ise  Gül Abus Semerci kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise,  Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Nazlı Çetin (Leyla Barçın), Ecem Sena Bayır (Afra), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç ve Kaan Çakır (Ahmet Yılmaz) yer alıyor

64.Bölüm Özeti; 

"Biz çığ gibi çocuklarız, düştükçe büyürüz!" Ömer’in başına gelen talihsiz olay, Asiye’yi çılgına çevirirken; Akif de minibüsün içinde yanma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Gönül ve Şengül cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanırken, Asiye hayatlarını sürdürebilmek için yeni bir iş bulur. Süsen ve Berk, sürpriz bir iş birliğine girişirken, Şevval de Ömer’i Sarp’tan uzak tutmak için elinden geleni yapar. Ömer’in, Sarp’a karşı olan öfkesini durduramayan Asiye ise, hayatlarıyla ilgili yeni bir karar vermek zorunda kalır."

Kardeşlerim, 3 sezon yeni bölümleriyle Cumartesi akşamları ATV'de!

http://www.ankaramasasi.com/haber/1861686/asiye-yeni-bir-karar-vermek-zorunda-kardeslerim-yeni-bolumu-ile-cumartesi-aksami-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.