İYİ Parti Ankara, Atatürk heykeline çelenk koydu

İYİ Parti Ankara teşkilatı partinin kuruluşunun 5. yılı vesilesiyle Ulus'taki Atatürk heykeline çelek bıraktı. Törende bir konuşma yapan Yetkin Öztürk "Milletimizin hizmetkârı olmak için çıktığımız bu vazifede tam 5 yıl oldu. Biz bu topraklara güneşin doğması için, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ne mutlu cesurlardan yana olanlara" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
25 Ekim 2022, Salı - 13:10
İYİ Parti Ankara, Atatürk heykeline çelenk koydu

25 Ekim 2017’de Meral Akşener tarafından kurulan İYİ Parti kuruluşunun 5. yılını kutluyor.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde parti teşkilatları törenler düzenlerken, İYİ Parti Ankara teşkilatı da Ulus'taki Atatürk heykeline çelenk bıraktı.

Törene 25 ilçeden gelen partililer ve İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk katıldı.

"Türkiye'yi yönetmeye talip bir partinin yöneticileriyiz"

Öztürk, partilere yönelik yaptığı konuşmada "Aynı anda tüm teşkilatlarımızla, kuruluşumuzun 5. Yıl anısına Atatürk heykeline çelenk bırakıyoruz. Bugün 25 ilçemizde ve Ankara’nın kalbi Ulus’ta çelengimizi bıraktık. Partimizin 5. Yılı kutlu olsun. Burada, gençler, kadınlar, ana kademe, gençlik kolları olarak mücadele ediyoruz. Sayın genel başkanımızın liderliğinde inşallah nice 5 yıllara ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yöneten iktidara talip bir partinin yöneticileri olarak buradayız. 5. Yılımız kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

" Ne mutlu cesurlardan yana olanlara"

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yetkin Öztürk videoya " Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda, Milletimizin hizmetkârı olmak için çıktığımız bu vazifede tam 5 yıl oldu. Biz bu topraklara güneşin doğması için, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ne mutlu cesurlardan yana olanlara..." notunu düştü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1869750/iyi-parti-ankara-ataturk-heykeline-celenk-koydu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.