Demokrat Parti heyeti Ankara Barosu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı ve parti yöneticileri Ankara Barosu Başkanı Mustafa Köroğlu’nu ziyaret etti. Hayırlı olsun ziyaretinde yeni baro yönetimine başarılar dileyen Demokrat Partililer baronun yanında olduklarını vurguladı.
Ersin Küçükbarak
|
26 Ekim 2022, Çarşamba - 11:50
Demokrat Parti heyeti Ankara Barosu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Demokrat Parti’nin Ankara Barosu ziyaretine Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Gençlik Kolları Genel Başkanı Avukat Arda Yılmaz, İl Başkan Yardımcıları Avukat Hatice Erdem, Umut Ökten ve Onur Güzbey ile ilçe yöneticileri de katıldı.

Görüşmede yeni baro yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulunan Erkin Delikanlı, demokratik kurallar çerçevesinde Ankara Barosunun yanında olduklarının altını çizdi.  

Delikanlı, ziyarette seçim güvenliği noktasında işbirliği imkanlarını da ele aldıklarını belirtti. Erkin Delikanlı, Ankara Barosu’nun ülke meseleleri hakkında görüşlerini duymaktan her zaman memnuniyet duyacaklarını da ifade etti.

Ankara Barosu Başkanı Avukat Mustafa Köroğlu da, liyakate dayalı komisyonlar kurarak adalet sistemine katkı sağlayacakları mesajını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1871300/demokrat-parti-heyeti-ankara-barosuna-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.