MHP'den Kemal Kılıçdaroğlu'na 'ülkücü' yanıtı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bir numaralı ülkücü benim, milliyetçi de benim" açıklamalarına ilişkin "Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ülkücülüğe sürtsek, zerresi bulaşmaz. Her şeyden önce doku tutmaz, uyuşmaz. kendisinden Ülkücü olmaz." paylaşımında bulundu.
Ankara Masası
|
27 Ekim 2022, Perşembe - 15:35
MHP'den Kemal Kılıçdaroğlu'na 'ülkücü' yanıtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Eğer benim bildiğim vatanseverlikse ülkücülük, bayrak severlikse ülkücülük; bir numaralı ülkücü benim, milliyetçi de benim." açıklamalarına ilişkin MHP'den açıklama geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kılıçdaroğlu'ndan ülkücü olmayacağını belirterek şu paylaşımda bulundu:

"Akıl sağlığıyla çıkar inşallah"

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beyin yakan siyasi incilerine(!) son sürat devam ediyor. Son olarak “Ülkücülük vatanseverlikse, bir numaralı Ülkücü ve milliyetçi benim.” demiş. Vah vah vah! Seçimlere giden süreçten akıl sağlığıyla çıkar inşallah!

" kendisinden Ülkücü olmaz"

Vatansever birinin yapmayacağı şeyleri parti politikası hâline getiren Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ülkücülüğe sürtsek, zerresi bulaşmaz. Her şeyden önce doku tutmaz, uyuşmaz. kendisinden Ülkücü olmaz.

"  Ülkücü olmadığı veya olmayacağı kesin, vatanseverliği de çok şüpheli"

Kemal Bey, vatan hainlerinin yuvalandığı HDP’ye gönüllü avukatlık ediyor. Bölücü terör örgütünün acentesi konumundaki bu partiyle iş tutmakla kalmıyor, onu açıkça kolluyor.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı hususunda ve Türkiye’yi kimin, nasıl yöneteceğine dair konularda milletten değil, emperyalistlerden icazet alıyor. Türkiye’nin dış politika başarılarından millî savunma hamlelerine kadar bütün büyük adımlarını görmezden geliyor.

İnsanlara iftira ediyor. Temelsiz, mesnetsiz, belgesiz iddialarla siyasi rakiplerini yıpratmaya çalışıyor. Sonra da mahkemelerde rezil oluyor.

Bilumum Marksistleri, HDP yanlılarını, millî değerlerimizin düşmanlarını CHP’de barındırmakla kalmıyor; onları parti örgütünde önemli görevlerde tutuyor. Vatanseverleriyse partiden atıyor.

Bunlar, Kılıçdaroğlu’nun siciline işlenmiş şiddetli milliyetçilik karşıtı ve vatanseverlikle bağdaşmayan solcu eylemlerden sadece bir kaçı… Canım, Kırk yıllık Kâni, olur mu Yani? Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ülkücü olmadığı veya olmayacağı kesin, vatanseverliği de çok şüpheli."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1873237/mhpden-kemal-kilicdarogluna-ulkucu-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.