İbrahim Kalın'dan Elon Musk'a cevap!

Elon Musk'ın Twitter'ı satın aldıktan sonra attığı "Kuş artık özgür" paylaşımına Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan cevap geldi.
Editör
|
29 Ekim 2022, Cumartesi - 21:48
İbrahim Kalın'dan Elon Musk'a cevap!

Tesla ve SpaceX’in Üst Yöneticisi Elon Musk’ın sosyal medya şirketi Twitter’ı 44 milyar dolara satın alma süreci tamamlandı.

Elon Musk'ın ilk işi ise, sosyal medya platformundaki sahte hesapların sayısı konusunda kendisini ve Twitter yatırımcılarını yanıltmakla suçladığı Twitter Üst Yöneticisi (CEO) Parag Agrawal, Mali İşler Direktörü (CFO) Ned Segal, üst düzey hukuk ve politika yöneticisi Vijaya Gadde ile genel danışman Sean Edgett’i görevden almak oldu.

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasına eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yorumu "Twitter'ın şimdi artık daha akıllı ellerde olmasından ve ülkemizden gerçekten nefret eden radikal sol akıl hastaları ve manyaklar tarafından yönetilmemesinden dolayı çok mutluyum." şeklinde olmuştu.

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması, artık Twitter'ın daha özgür bir platform olacağı ve kısa sürede sahte hesaplardan da arınacağı değerlendirmelerini de beraberinde getirmişti.

Elon Musk'ın Twitter'ı satın aldıktan sonra attığı "Kuş artık özgür" paylaşımına Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan cevap geldi. İbrahim Kalın, sosyal medya platformu Twitter'daki @ikalin1 onaylı hesabından Elon Musk'a "Ya da başka bir kafese koyuldu?" cevabını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1885334/ibrahim-kalindan-elon-muska-cevap
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.