Gurbetçi gençten duygulandıran hareket

Bir gurbetçi gencin sağır ve dilsiz olduğunu sonradan öğrendiği yaşlı vatandaşa yaptığı jest ve yaşlı adamın mutluluğu farkındalık oluşması için sosyal medyada yayınlandı. Yayınlanan görüntüler binlerce beğeni aldı.
Editör
|
31 Ekim 2022, Pazartesi - 21:48
Gurbetçi gençten duygulandıran hareket

Gurbetçi genç bir vatandaşın, eğlenmeleri için iki kız çocuğunu götürdüğü lunaparkta orta yaşın üzerinde bir adam dikkatini çekti.

Kızlarını çarpışan arabaya bindiren ve bir süre çocuklarının mutluluğunu izleyen genç baba, çarpışan oto sahasının tam karşısında birine dikkat kesildi.

Cep telefonu ile çocuklarını kayda alırken fark ettiği vatandaşa odaklanan genç adam, bir süre sonra tamamen odağına aldığı kişiyi görüntülemeye başladı. Sonunda dayanamayıp yanına giden ve sohbet etmek isteyen genç adam, muhatabının sağır ve dilsiz olduğunu fark etti.

Neden burada böyle beklediğini anlamaya çalışan genç adam, yaşlı vatandaşın çarpışan arabalara binmek istediğini anlayınca gidip çok sayıda jeton aldı ve vatandaşa hediye etti.

Vatandaşın çocuk ve gençlerden kendisine sıra gelmediğini gören genç adam, bu kez de çarpışan arabalardan birinde bulunan iki kızını indirdi ve yaşlı adamın arabaya binmesini sağladı.

Çarpışan arabalar hareket ettiğinde kızlarıyla birlikte yaşlı vatandaşın mutluluğunu gören genç adam, duygularını sosyal medyada paylaştığı video üzerinde alt yazılar oluşturarak ifade etti.

İşte duygulandıran o görüntüler...

http://www.ankaramasasi.com/haber/1890374/gurbetci-gencten-duygulandiran-hareket
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.