Seyran ve Ferit tüm günü birlikte geçiriyor... Yalı Çapkını, yeni bölümü ile cuma akşamı Star'da!

Başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan 'Yalı Çapkını' heyecan dolu yeni bölümüyle cuma akşamı Star'da!
Ecem Çetin
|
03 Kasım 2022, Perşembe - 13:30
Seyran ve Ferit tüm günü birlikte geçiriyor... Yalı Çapkını, yeni bölümü ile cuma akşamı Star'da!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu "Yalı Çapkını" yeni bölümüyle 4 Kasım Cuma akşamı Star’da…

Yeni bölümün konusu;

Yusuf, Seyranların uzaktan akrabası olduğunu söyleyerek yalıda iş bulur. Ferit ise bu duruma çok sinirlenir ve Seyran’la olan biten hakkında konuşmak için ona bütün günü beraber geçirmeyi teklif eder. 

Fuat ise Suna’yla çalışmaya devam eder. Halis Ağa’nın Kazımlara ziyareti, Hattuç ile eski defterlerin açılmasına neden olur. Suna ve Seyran’ın Fuat ile Ferit’le çıktığı yemek ise beklenmedik bir sürprizle sonlanır.

Oyuncu kadrosu 

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. 

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1906511/seyran-ve-ferit-tum-gunu-birlikte-geciriyor-yali-capkini-yeni-bolumu-ile-cuma-aksami-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.