CHP Lideri Kılıçdaroğlu gençlere Londra’dan mesaj verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gençlere seslendi. Kılıçdaroğlu, "Hiçbirinizin yeri sokaklar değildir, hepinizin yeri girişim evleridir. O parayı da size Bay Kemal bulacak" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
03 Kasım 2022, Perşembe - 20:16
CHP Lideri Kılıçdaroğlu gençlere Londra’dan mesaj verdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İngiltere'nin başkenti Londra'dan gençlere seslendi.

Paylaştığı videoya “Sevgili gençler size Londra’dan sesleniyorum. Bir selam vereyim dedim” sözleriyle başlayan Kılıçdaroğlu, "Ülkenizi de kendinizi de zenginleştireceksiniz. Emeğiniz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yeri sokak değil. Hepinizin yeri girişim evleridir. O parayı da size Bay Kemal bulacak. Size getirecek müsterih olun." Şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımındaki açıklamaları şöyle:

“Vallahi de biz bunu birlikte yapabiliriz”

"Sevgili gençler size Londra’dan sesleniyorum. Bir selam vereyim dedim. Az önce önemli bir toplantıyı bitirdik az sonra dışarı çıkacağım. Biliyorsunuz 3 sanayi devrimini kaçırdık. Dördüncüsünü kaçırma lüksümüz yok. Bu dördüncü sanayi devriminin makinesi insan, yakıtı ise bilgi. Yani her şey sizsiniz. Sizin yaratıcı enerjiniz ve çarpıcı düşünceleriniz. Biliyorum kolay değil ama imkansız da değil. Vallahi de biz bunu birlikte yapabiliriz.”

“Ürettiklerinizi satacaksınız. Ülkemizi de kendinizi de zenginleştireceksiniz, kalkındıracaksınız”

“Öncelikle dördüncü sanayi devrimine yetişmemiz için bağlı kalmalı ve hızlı olmalıyız. Saniyede 1 Gigabit internet hızına çıkarmamız lazım ülkemizi. Saniyede film indirebilirsiniz, saniyede dizi. Boşverin siz siyasetin kısır tartışmalarını onları biz siyasiler yapmaya devam edeceğiz ama aynı zamanda evreni değiştirmek için de elimden geleni yapacağım. Öğreneceksiniz, yapacağım beraber yapacağız. Ayrıca ürettiklerinizi satacaksınız. Ülkemizi de kendinizi de zenginleştireceksiniz, kalkındıracaksınız.”

"O parayı da size Bay Kemal kesinlikle bulacak "  

“Kendi emeğinizle yapacaksınız bütün bunları. Emeğiniz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yeri sokaklar değildir. Hepinizin yeri girişim evleridir. O parayı da size Bay Kemal kesinlikle bulacak. Size getirecek müsterih olun."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1907032/chp-lideri-kilicdaroglu-genclere-londradan-mesaj-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.