Berk ve Doruk karşı karşıya... Kardeşlerim yeni bölümü ile cumartesi akşamı ATV'de!

Başrollerinde Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun , Onur Seyit Yaran, Melis Minkari, Recep Usta'nın yer aldığı Kardeşlerim dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle cumartesi akşamı ATV'de!
Ecem Çetin
|
04 Kasım 2022, Cuma - 16:12
Berk ve Doruk karşı karşıya... Kardeşlerim yeni bölümü ile cumartesi akşamı ATV'de!

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan "Kardeşlerim" yeni bölümüyle Cumartesi akşamları ATV'de ekranlara geliyor. 

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor.  Senaryosunu ise, Gül Abus Semerci kaleme alıyor.

66.Bölümde neler yaşanacak?

Ömer, Sarp’ın attığı iftiranın gerçek olmadığını haykırırken; Gönül ve Şengül, mahallede yapılacak olan sürpriz bir yarışta, büyük bir rekabete girişirler. Berk, Doruk’a karşı sinsi bir plan yaparken, Ataman Koleji’nde yapılan önemli bir seçme, Asiye ve Aybike cephesinde önemli gelişmeler yaşanmasına sebep olur. Akif’in Yakut Kulüp’te organize ettiği etkinlik hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanırken, Emel kendini hayatıyla ilgili yeni bir karar almak zorundahisseder.

Kardeşlerim, 3 sezon yeni bölümleriyle Cumartesi akşamları ATV'de!


http://www.ankaramasasi.com/haber/1909947/berk-ve-doruk-karsi-karsiya-kardeslerim-yeni-bolumu-ile-cumartesi-aksami-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.