Çiftlikbank mağduruydu, şimdi de internet dolandırıcılarının hedefi oldu

Sarıyer de, Çiftlikbank mağduru olan Faruk Aslan, oğlunun trafik cezasını ödemek için girdiği internet sitesinde, gelen mesaja onay vererek hesabındaki 4 bin TL’den oldu. İnternet dolandırıcılarının hedefi olan Aslan, savcılığa giderek şikâyette bulundu.
Büşra Ünal
|
06 Kasım 2022, Pazar - 12:00
Çiftlikbank mağduruydu, şimdi de internet dolandırıcılarının hedefi oldu

İstanbul Sarıyer’de yaşayan Halil Rahman Aslan’a motosikleti ile gezerken kask takmadığı gerekçesiyle ceza yazıldı. Bunun üzerine baba Faruk Aslan, oğlunun trafik cezasını ödemek isteyip internete girdi. Karşısına çıkan ilk siteye tıklayarak kart bilgilerini giren Aslan, gelen mesaja onay vermesiyle hesabındaki tüm paranın çekildiğini fark etti. Banka hesabında 4 bin TL’si olan Aslan, hesabının boş olduğunu fark edince dolandırıldığını anladı.

 “Zaten Çiftlikbank mağduruyum, 100 bin TL kadar dolandırıldım”

Daha önce yüzlerce kişinin mağdur olduğu Çiftlikbank dolandırıcılığında 100 bin TL kaptırdığını belirten Faruk Aslan, “Zaten Çiftlikbank mağduruyum. Onu toparlamam çok uzun sürdü. 100 bin TL kadar dolandırıldım. Onu toparlayamadan karşıma böyle bir şey çıktı. Bu dolandırıcıların en yakın zamanda yakalanmalarını istiyorum. Ben her şeyden önce bu ayı nasıl çıkarabileceğimizi düşünürken bir de başımıza bu geldi” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1913510/ciftlikbank-magduruydu-simdi-de-internet-dolandiricilarinin-hedefi-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.