İzmir’de gece kulübünde silahlı kavga dehşeti

İzmir'de bir gece kulübünde mekân sahipleri ile haraç istediği ileri sürülen şüpheliler arasında çıkan silahlı kavga, 1 kişinin ağır yaralanması ve 3 kişinin gözaltına alınmasıyla son buldu.
Büşra Ünal
|
07 Kasım 2022, Pazartesi - 15:27
İzmir’de gece kulübünde silahlı kavga dehşeti

İzmir Konak ilçesi Çankaya semtindeki Şehit Fethi Bey Caddesi’nde 2 Kasım tarihinde bir gece kulübünde silahlı kavga dehşeti kameralara yansıdı. Şüphelilerden birisinin, başka bir kişiyi odaya kapatıp sopayla darp ettiği anların da yer aldığı kavgada, silahla vurulan 1 kişi ağır yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, Remzi K. ile kardeşi Murat K.'nın işlettiği kulübü haraca bağlamak istediği ileri sürülen Sercan B. ve yanındaki 3 kişi arasında çıkan kavgada C.B., tabanca ile açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Olayın ardından 2 kardeş, polise giderek teslim oldu.

3 şüpheli savcılıkça serbest bırakıldı

2 kardeş emniyetteki ifadelerinde, haraç isteyen kişilerin çalışanları darp ettiğini, ardından ise silahlı kavga çıktığını söyledi. Haraç iddiaları sonrası polis zaman kaybetmeden harekete geçti. Ekiplerce, Sercan B. ile yanındaki M.A. ve E.A. yapılan operasyon neticesinde gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, savcılıkça serbest bırakıldı. Teslim olan 2 kardeş de ifadelerinin ardından salıverildi. 

Öte yandan, durumu ağır olan C.H.'nin ise tedavisinin sürdüğü ve hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Haraca bağlamak istediği ileri sürülen kişiyi odaya kapatıp sopayla darp etti

Yaşanan silahlı kavga anı, gece kulübünün güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, mekâna gelen Sercan B. ile yanındaki şahısların bar kısmında 2 kişi ile tartıştığı, tokat attığı, bardaki kişinin de belinden çıkardığı tabancayı ateşlediği anlar yer aldı. Ayrıca Sercan B.'nin, haraca bağlamak istediği ileri sürülen başka bir kişiyi de odaya kapatıp, sopayla darp ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Ekiplerce yapılan çalışmalarda, Sercan B. ile yanındakilerin birçok suçtan kayıtlarının olduğu da tespit edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1914625/izmirde-gece-kulubunde-silahli-kavga-dehseti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.