ANGİAD Başkanı Ertuğrul Onat'tan ATO'ya ziyaret

Ankara Genç İşadamları Derneği ANGİAD Başkanı Ertuğrul Onat ile ATO Meclis Üyesi ve Komite Üyesi seçilen ANGİAD üyeleri Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran'ı makamında ziyaret etti.
Ersin Küçükbarak
|
11 Kasım 2022, Cuma - 16:37
ANGİAD Başkanı Ertuğrul Onat'tan ATO'ya ziyaret

Kayıtlı 160 bin üyesi ile Türkiye’nin ikinci büyük Ticaret odası ATO’yu yönetecek reel sektör temsilcileri seçimleri 8 Kasım Salı günü ATO Kongre ve Etkinlik Merkezi'nde (ATO Congresium) yapılan seçimle belirlendi.

38 bin 565 kişinin yetki belgesi aldığı ve 24 bin 455 üyenin oy kullandığı seçimler, ATO tarihinin en yüksek katılım oranlı seçimi olarak tarihe geçti.
ATO üyelerinin oylarıyla 68 Meslek Komitesi'nin 192'si Meclis Üyesi olmak üzere 452 Komite üyesi ile 452 yedek üye belirlendi.
Ankara Genç İşadamları Derneği’nden de 14 Meclis ve 6 Komite üyesi seçilmeyi başardı.

ANGİAD Başkanı Ertuğrul Onat da beraberinde ATO’ya seçilen Meclis ve Komite üyeleriyle ATO Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti.


Ziyarette Onat, Baran’a desteklerini iletti.
Ertuğrul Onat yaptığı açıklamada, ATO’nun Ankara için öneminin yadsınamayacağının altını çizdi.
Onat, “ ANGİAD olarak her daim yan yana yürümekten mutluluk duyuyoruz. Ankara için, kent ticareti için elimizden ne geliyorsa tüm gayretimizle yanlarında olduğumuzun da bir kez daha bilinmesini isteriz” dedi

http://www.ankaramasasi.com/haber/1928630/angiad-baskani-ertugrul-onattan-atoya-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.