Çavuşoğlu'ndan New York Times'a tepki

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, saldırının gerçekleştiği İstiklal Caddesi'ni ziyaret etti. New York Times'ın saldırı sonrası yayınladığı bir haberle ilgili konuşan Çavuşoğlu, "Terörle mücadelede bunların ikiyüzlülüğünü her seferinde vurguluyoruz. Türkiye'ye gitmeyin diyorlar ama hedeflerine ulaşamamışlardır." dedi.
Onur Çetinkaya
|
18 Kasım 2022, Cuma - 15:13
 Çavuşoğlu'ndan New York Times'a tepki

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin de yaralandığı saldırının ardından İstiklal Caddesi'nde incelemelerde bulundu, esnafı ziyaret etti. 

Açıklamalar yapan Bakan Çavuşoğlu,"Hayat normale döndü, esnafımız da işinin başına döndü. Bugün buraya gelene kadar çok sayıda turist gördük. Her yerden turistler var. Sonuçta terör saldırısının farklı hedefleri var ama hiçbir hedefe ulaşamadılar." dedi.

New York Times'a tepki

Bakan Çavuşoğlu, New York Times'ın saldırı sonrası yayınladığı bir haberle ilgili ise, "Terörle mücadelede bunların ikiyüzlülüğünü her seferinde vurguluyoruz. Türkiye'ye gitmeyin diyorlar ama hedeflerine ulaşamamışlardır. Türkiye yüzyılı başlamıştır. Tam tersine daha çok çalışıp daha güçlü bir millet olacağız" ifadesini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1941987/cavusoglundan-new-york-timesa-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.