Terörist bombayı patlatacağı yeri önceden görüntülemiş

Taksim'deki saldırıda teröristin patlama noktasını kayıt altına aldığı görüntüler ortaya çıktı. Adeta bombanın nerede patlatılması gerektiğini cep telefonuyla kayıt aldı.
Editör
|
18 Kasım 2022, Cuma - 22:09
Terörist bombayı patlatacağı yeri önceden görüntülemiş

Beyoğlu’nda 6 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının bir numaralı failinin 22 Ekim’de, olay yerinde yaptığı keşif görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde terörist Ahlam Albashir’in, adeta bombanın nerede patlatılması gerektiğini cep telefonuyla kayıt aldığı anlar yer aldı.

Beyoğlu'ndaki bombalı saldırıyı gerçekleştiren kadın terörist Ahlam Albashir ve beraberindeki 16 PKK/YPG üyesi tutuklanırken, menfur saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye kolu PYD/YPG kontrolündeki bir hücre tarafından düzenlenen saldırının perde arkası araştırılırken, eylemin kilit ismi Ahlam Albashir’in İstiklal Caddesi'ndeki keşif yaptığı anlara ilişkin ortaya çıkan görüntülerde, adeta bombanın nerede patlatılması gerektiğini cep telefonu ile kayıt aldığı görülüyor. Terörist, 22 Ekim’deki keşif görüntülerinde, caddede yürüdüğü sırada özçekim yaparak ilerliyor ve saatler 18.05’i gösterdiğinde patlamanın gerçekleştirildiği yerin önünden geçerken bir mağazanın karşı yönünü dikkatli şekilde kayıt altına alıyor.

Bombanın patlatılacağı noktanın en net keşif görüntüsü olan KGYS görüntülerine göre, Suriye uyruklu teröristin cep telefonu ile kayda aldığı o görüntü ve fotoğrafları da PKK/YPG’nin Ayn El-Arab’taki (Kobani) örgüt sorumlularına gönderdiği anlaşılıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1942629/terorist-bombayi-patlatacagi-yeri-onceden-goruntulemis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.