Kızılcık Şerbeti, son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi!

Başrolünde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle geceye damgasını vurdu.
Ecem Çetin
|
19 Kasım 2022, Cumartesi - 12:53
Kızılcık Şerbeti, son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi!

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti”nin dün akşam ekrana gelen bölümü ilgiyle izlendi. Dizi, ABC1 20+’da ise 4.48 izlenme oranı 10.33 izlenme payı, AB’de 4.44 izlenme oranı 11.48 izlenme payı, Total’de ise 3.28 izlenme oranı ve 7.60 izlenme payı aldı.

4. bölümde neler yaşandı? 

Yayınlanan bölümde, Doğa ve Fatih’in olaylı düğününe Kayhan’ın nişanlısı Ecem’in farklı gelmesi dikkatleri çekti. Oteller zinciri sahibi olan Fatih’in ailesiyle iş yapmak istediği için bu yola başvuran Kayhan’ın kurnazlığı ailelerinin tepkisini çekti. Çimen ve Metehan arasında okulda çıkan anlaşmazlık Kıvılcım ve Ömer’i bir kez daha bir araya getirdi. İkilinin buluşmasında eriyen buzlar izleyenlerin beğenisini topladı. Alev’in, Abdullah Bey’i yemeğe çıkararak özür dilemesi ise bölümün unutulmaz anlarına sahne oldu. Bu durumdan rahatsız olan Pembe, önce Alev’in ardından Abdullah’ın Almanya’ya gideceğini öğrenmesiyle şüpheye kapıldı. Bölümün final sahnesinde Pembe’nin, Kıvılcım’a giderek Alev ve Abdullah’ın ilişkisi olduğunu söylemesi tansiyonu yükseltti. Yaşanan diyalog esnasında arka odadan Alev’in gelmesi Pembe’yi şoke etti.

Yeni bölüm tanıtımı yayımlandı 

Dizinin 25 Kasım Cuma günü yayınlanacak yeni bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. Tanıtımda, fikir ayrılığına düşen Doğa ve Fatih’in tartışması merak uyandırdı. Kayhan’ın, Fatih’in aile şirketine giderek Ömer’le iş yapmak istemesi Kıvılcım’ı rahatsız ederken Abdullah’ın şirketin organizasyon işlerini Alev’e vermesi dikkat çekti. Tanıtımda Kıvılcım ve Pembe’nin şiddete uğrayan bir kadına yardım eli uzattığında yaşananlar akıllarda soru işareti bıraktı.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de.

Kızılcık Şerbeti’nin 5. Bölüm Tanıtımı;

http://www.ankaramasasi.com/haber/1943018/kizilcik-serbeti-son-bolumu-izleyiciyi-ekrana-kilitledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.