Delikanlı: “İktidarı saraydan alıp milletin evi olan Çankaya Köşküne taşımaya var mısınız?”

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, merkez sağın ta kendisi olduklarını belirterek,​“Biz Güçlü ve mutlu Türkiye’nin müjdecisiyiz. Şimdi milletimize zenginlik vaat edip kendileri zenginleşenleri, siyasi tarihin çöplüğüne gönderme zamanı” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
27 Kasım 2022, Pazar - 13:18
Delikanlı: “İktidarı saraydan alıp milletin evi olan Çankaya Köşküne taşımaya var mısınız?”

Demokrat Parti Çankaya İlçe Kongresi yapıldı.

Kongrede bir konuşma yapan Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, AKP Genel Başkanı’nın içine doğup büyüdüğü siyaseti bir günde bıraktığını ve  gömlek çıkarır gibi üzerinden çıkardığını söyledi.

“Çok şükür biz davasını satanlardan olmadık. Dün ne dediysek bugün arkasındayız” diyen Delikanlı, 76 yıl önce yaptıklarını tekrarlayacaklarını ve tek adamın ipliğini pazara çıkaracaklarını vurguladı.

"İktidarı milletin evi olan Çankaya Köşküne taşımaya var mısınız?"

Delikanlı, “Sizler her şeyi yapacak güce sahipsiniz. Çünkü Siz Çankaya’sınız. Çünkü siz Çankayalısınız. Siz Ankara’nın aydınlık yüzüsünüz. Atatürk’ün Çankaya’sını ayağa kalkmaya hazır mısınız? Bütün Ankara’yı ayağa kaldırmaya hazır mısınız? İktidarı saraydan alıp milletin evi olan Çankaya Köşküne taşımaya var mısınız?” dedi.

"3Y ile mücadele edilmedi"

Bir yüzükle yola çıktım diyen, tek serveti olarak alyansını gösterenlerin şimdi karun gibi zengin olduğunu belirten Delikanlı, yoksulluk, yasaklar ve yolsuzlukla mücadele edilmediğini dile getirdi.

Delikanlı, “20 yılda geldiğimiz noktada yolsuzluk adlı başını gitti. Yolsuzlukla mücadelede Türkiye dünyada 18 basamak geriledi. Tanzanya bile bu ligde bizi geçti. Enflasyonu yüzde 20 ile devraldılar. Üç haneli rakamlara çıkardılar. Üstüne üstlük yüzde 180’lik enflasyonu yüzde 80 diye açıklayıp memurun, işçinin, emeklinin hakkı olan zamları ellerinden aldılar. Yasaklara gelince hepten sınıfta kaldılar. Özgürlükleri geliştirmek bir yana Sansür Yasasını çıkardılar” şeklinde konuştu.

Kırat’ın Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile yeniden şahlandığını vurgulayan Delikanlı şöyle devam etti:

"Biz merkez sağın ta kendisiyiz"

“Biz merkez sağın ta kendisiyiz.Biz Güçlü ve mutlu Türkiye’nin müjdecisiyiz. Şimdi milletimize zenginlik vaat edip kendileri zenginleşenleri, siyasi tarihin çöplüğüne gönderme zamanı.Millete hizmetkar olmaya geldik deyip millete efendilik taslayanları sandığa gömme zamanı.Milletin kendini tersleyene değil derdiyle dertlenene ihtiyacı var. Biz de bütün Çankayalılara, bütün Ankaralılara çağrı yapıyoruz. Davası olanların söyleyecek sözü olur. Söyleyecek sözü olanlar bizimle yürüsün. Değerli dostlar, sıkı çalışacağız, Kırat rozetlerini birer birer takacağızHaydi hep birlikte bir söz verelim. Tek adam rejimine son verene kadar, gençlerimizin umutlarını yeşertene kadar, mutfaklardaki yangını söndürene kadar durmadan çalışacağız!”

Demokrat Parti Çankaya İlçe Kongresi’nde  Çankaya İlçe Başkanlığı’na Aydın Aypek seçildi.

İyi Parti Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu da Demokrat Parti Çankaya İlçe Kongresi'ni izledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1967193/delikanli-iktidari-saraydan-alip-milletin-evi-olan-cankaya-koskune-tasimaya-var-misiniz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.