Metin Külünk'ten Galip Aykaç'a tepki

Açıklamalarıyla gündem olan BİM İcra Kurulu üyesi Galip Aykaç'a tepki gösteren AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk "​​Ateş olsa cürmü kadar yer yakacak densizin ettiği lafı kaldıracak sıkleti yok! Peki, bu cesareti nereden alıyor? Kimdir bu millete hakaret eden ? Kimdir bu tehdidin ağzı? Yan tedarik şirketleri ne kadar kazandı acaba?" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
02 Aralık 2022, Cuma - 10:22
 Metin Külünk'ten Galip Aykaç'a tepki

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, BİM İcra Kurulu üyesi Galip Aykaç'ın “Bu gazetecileri himaye edenlere, onlara bu şekilde işlem yapın diyen, perde gerisinde bizi hedef gösterenlere, aslında sizi hedef gösterenlere diyorum ki: Bizim ülkeyi yönetenlerle bir sorunumuz yok. Bir sorunumuzun olmasına müsaade de etmeyeceğiz. Bunu buradan çok açık söylüyorum. Biz bu ülkenin temel taşlarıyız. Bu temel taşını yerinden oynatmaya da bunların güçleri yetmez. Bu kriz bize bakarak ya bir tuğla da ben koyayım bu memlekete, bir binanın temel taşına bir kürekle harç, ben koyayım demeyen, bir tane dikili ağacı olmayan insanlar sizlere ve bizlere bu yakıştırmaları yapıyorlar. Bre ahlaksızlar, densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzla cevap vereceğim bunu bilesiniz" sözlerine ilişkin paylaşımlarda bulundu

Aykaç'ı eleştiren Külünk paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

" Adaletin gücü, milletin hukukunu korumaya yeter"

"Ülkemiz için son derece değerli bir ailenin şirketlerinde yöneticilik yapan isim,
ailenin arkasına saklanarak; fiyat artışlarına tavır koyup “Sayın ERDOĞAN’a operasyon mu yapıyorsunuz?”  diye sorduğu için  milletimize, milletimizin fertlerine mikrofondan tehdit ve hakaret etme seviyesizliğini göstermiştir. Bu, haddi aşan üslup ve dildir. Adaletin gücü, milletin hukukunu korumaya yeter.

Bu memleketin yapı taşı millettir. Bu millet; neyin yapı, neyin yapı taşı, neyin taş, neyin hayvan, neyin asalak, neyin parazit olduğunu iyi bilir!

" Kimdir bu millete hakaret eden ?"

Ateş olsa cürmü kadar yer yakacak densizin ettiği lafı kaldıracak sıkleti yok! Peki, bu cesareti nereden alıyor? Kimdir bu millete hakaret eden ? Kimdir bu tehdidin ağzı? Yan tedarik şirketleri ne kadar kazandı acaba?

Bu millet kimin pabucunu dama atacağını iyi bilir. Kendisini yapı taşı zannedenler, milletin irade taşının altında ezilmeye mahkûmdurlar!

Hiç gördünüz mü böyle bir dil dünyada bir market yöneticisi Amerikan halkına alman halkına Fransız halkına böyle bir dil kullandı mı?"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1982238/metin-kulunkten-galip-aykaca-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.